Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Whisky tasting 20 juni 2024

juni 20 @ 5:30 pm - 9:00 pm

$69.5

Whisky Hoorn wil graag voor de zomervakantie nog een evenement organiseren, alleen blijkt dat onze beoogde datum samenvalt met een proeverij van WolfDrams. Geheel toevallig werden wij op dat moment benaderd door Max om te kijken of er interesse was vanuit de vereniging om deel te nemen aan zijn evenement, dus hebben wij gezamenlijk besloten het evenement van Max open te gooien voor de leden van Whisky Hoorn.

LET OP: Aangezien het een open proeverij is, hebben wij als Whisky Hoorn geen alleenrecht qua stoelbezetting. Er is slecht plaats voor 30 personen, dus VOL = VOL. De inschrijving vindt plaats op basis van aanmelding en betaling.

Het evenement dat door WolfDrams wordt georganiseerd is zeker interessant, want hij heeft een hele interessante line-up van single cask bottelingen (en ook cask strenght, waarbij er slecht 1 onder de 50% abv komt en dat laatste heeft een reden!!)

Wat is het voor een evenement zul je wellicht inmiddels afvragen? Het betreft een Whisky Diner en daarvoor heeft Max een hele fijne locatie voor gevonden.

Lees hieronder de officiële lezing van de site van WolfDrams:

Wolfdrams.nl

🥃Whisky & Gastronomie Liefhebbers Opgelet!🍝

WolfDrams nodigt je uit voor een exclusieve Whisky Tasting ervaring in samenwerking met restaurant Incontro Hoorn . Bereid je voor op een zintuiglijke reis op Donderdag 20 juni waarbij zes uitzonderlijke drams perfect gepaard worden met zes authentieke Italiaanse gerechten.
Verwacht een mondgevoel dat ongeëvenaard is, terwijl je geniet van de harmonieuze samensmelting van complexe smaken en aroma’s.
🎶Tussen de proeverijen door zal er ook live muziek zijn om de sfeer te verrijken.
Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond vol verfijnde smaken en gezelligheid, en dat alles voor slechts €69,50!

Relevante informatie:

  • Datum: 20-06-2024
  • Aanvangstijd: 18:30 uur
  • Verwachte duur: 2:30 uur (tot 21:00)
  • Locatie: Restaurant Incontro: Rijnweg 1, 1628 PA Hoorn (op station Hoorn Kersenboogerd!)
  • Kosten: € 69,50 per persoon

Meld je aan via deze link: info@wolfdrams.nl. En leuk als je ook je partner meeneemt!

Gegevens

Datum:
juni 20
Tijd:
5:30 pm - 9:00 pm
Kosten:
$69.5

Organisator

WolfDrams

Locatie

Incontro
Rijnweg 1
Hoorn, 1628 PA Nederland
+ Google Maps