Ga naar de inhoud

All Irish whiskey tasting

Let op! Locatie is gewijzigd. Nieuwe locatie is Slijterij ‘t Fust (Kerkstraat 11 te Hoorn)

We hijsen de zeilen en richten de boeg naar het westen om Schotland te verlaten en over de Ierse zee richting, volgens de geschriften, het oudste Whiskey land op de aarde van wal te steken.

Na veel mooie proeverijen van hoofdzakelijk Schotse Whisky, willen we ook onze smaak weer verbreden naar de Ierse Whiskey. Niet zonder reden, want de Ierse whiskeyindustrie groeit snel. Naast de bekende merken als Bushmills en Jameson is er zoveel meer te krijgen.
Om ons goed te laveren tussen de juiste Whiskey’s hebben we Dennis Hendriks gevraagd om hiervoor de koers uit te zetten. Dennis is mede-eigenaar van blacksheepredsheep en host en oprichter van de podcast Drop of Dram. Hij heeft zich gespecialiseerd in Ierse Whiskey. Dennis werkt al lang in de drankenhandel zowel voor als achter de schermen en is een echte verhalenverteller. Hij neemt ons mee in de Ierse whiskey en zal ons verassen met een aantal mooie drams!

Zin om mee te doen? De Tasting is op zondag 26 juni 2022 om 15.00 uur bij Slijterij ‘t Fust (Kerkstraat 11 te Hoorn). Deelname is voor leden € 30,- en voor niet-leden € 35,-.

Aanmelden
Leden kunnen zich exclusief aanmelden tot 3 juni a.s. daarna wordt de inschrijving voor iedereen geopend tot en met 19 juni. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site van Whisky Hoorn of druk gewoon hier. Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek. Betaal binnen 5 dagen om je plek te reserveren.

We hopen dat je erbij bent. We kijken naar je uit op 26 juni om 15:00 uur bij Slijterij ‘t Fust!

Yward Weitenberg
Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *