Ga naar de inhoud

Tasting 11 mei – Bresser & Timmer

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.22″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.19.18″][et_pb_text _builder_version=”3.22.2″]

Onze allereerste Whisky Proeverij met gastspreker is op 11 mei.
Dit is een proeverij met whisky’s van Bresser & Timmer en zal worden gepresenteerd door Marc van Gemert.
Marc heeft zijn sporen in de whiskywereld ruimschoots verdiend en zijn manier van presenteren sluit aan bij de ideeën van Whisky Hoorn.

De whisky’s die we gaan proeven worden in overleg tussen Whisky Hoorn, Bresser & Timmer en Marc van Gemert vastgesteld en daarom denken wij dat we op Zaterdag 11 mei een hele mooie line-up kunnen presenteren.

Ook de locatie waar we de proeverij zullen houden is nieuw voor ons, maar de sfeer die we voor ogen hebben lijkt hier voorhanden te zijn. Wij zijn er in ieder geval enthousiast. Ook de mogelijkheid voor een nazit, waarbij nog een drankje (op eigen kosten) genuttigd kan worden vinden wij een pluspunt.

Zoals al is aangegeven op onze Facebook pagina, hebben onze leden voorrang bij het reserveren voor deze proeverij. Vanaf 28 april worden ook reserveringen van/voor introducés geaccepteerd. De kosten voor deze proeverij zijn € 25,- (voor introducés € 35,-)

Dus als je je nog niet ingeschreven voor deze proeverij, doe dit dan snel via deze link

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *