Ga naar de inhoud

de Thuisproeverij

  • door

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.2″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.29.2″ _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.2″ _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.29.2″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Afgelopen Zondag heeft de eerste Thuisproeverij plaatsgevonden. We hebben dit fenomeen geïntroduceerd om naast de gebruikelijke evenementen/proeverijen ook het meer intieme van een thuisproeverij te behouden.
Het idee van de thuisproeverij is dat een lid zijn/haar huis openstelt voor een proeverij uit eigen kast (tussen de 8 en 15 personen). De heer/dame des huizes verzorgt de Whisky en de deelnemers betalen een kleine bijdrage van €10,-. De thuisproeverij is in principe alleen voor leden.

Hieronder een kort verslag van de 1e Thuisproeverij :
We zijn vanmiddag begonnen met een Japanner Nikka from the Barrel, gevolgd door Wolfburn Kylver 2, Bunnahabhain 12 yr, Springbank 12 yr (cask strength – batch 16), Bunnahabhain Cruach-Mhona (peated) en de Octomore 08.1. Als afsluiter hebben we de Paul-John 55.5 peated select cask genomen. .. heerlijk! Het was een gezellige en geslaagde middag!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *