Ga naar de inhoud

14 juni 2023 – Hielander Schots restaurant

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://whiskyhoorn.nl/wp-content/uploads/2023/03/wullie-macmorland-typisch-alkmaar.jpg” title_text=”wullie-macmorland-typisch-alkmaar” _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.20.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

‘Bagpipes and drums’

 

Als er iets is wat je nooit tegen een Schotsman moet zeggen is het wel dat hij Engels is. En toch is precies deze zin de aanleiding geweest dat wij vandaag de dag kunnen genieten van Schots eten in ons eigen Alkmaar.

Het leek de gemeente Alkmaar een prima idee om Wullie te vragen om deel te nemen aan Engelse week in de stad. Volgens de gemeente was Wullie toch al Engels. Kwaad als hij was organiseerde hij een Schotse week tegelijk met de Engelse week. Nog nooit had hij het zo druk.

En de rest? De rest is geschiedenis.

Wullie heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar waarom stilhouden dat hij met zijn Hielander de afgelopen 10 jaar op de lijst staat met ‘Great whisky bars of the world’? In 2015 stond Hielander zelfs in de top 5 van ‘Worlds best whisky bar’.

Voordat dit op een groot verhaal gaat lijken…

Leden en partners van leden,

We hebben Wullie bereid gevonden de tent voor ons te openen en een 4 gangen menu met bijpassende whisky’s te serveren. Ook aan de mensen met een vegavoorkeur is gedacht.

Samen stappen we in de bus richting Alkmaar en zo gaan we ook weer terug.

Het lijkt ons onwijs gezellig om met jou in die bus te stappen.

Datum: 14-06-2023

Vertrek: 17:45 uur.

Verwachte terugkomst: 23:00 uur.

Op- en afstap plaats: Station Hoorn centraal

Kosten: € 90,- per persoon

Meld je alvast aan via deze link. En vergeet ook je partner niet aan te melden. LET OP: Wie het eerst komt, die het eerst maalt! Partners zijn geen introducee, dus gaan sowieso mee bij opgave! Aanbetaling: € 50,- bij opgave i.v.m. reserveringskosten.

 

Tot Whisky Woensdag!!!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *